Bursaspor, tifozët kërcënojnë me vdekje lojtarët pas rrëzimit nga kategoria (Video)

Bursaspor, tifozët kërcënojnë me vdekje lojtarët pas

Kohë të vështira në qytetin e Bursas ku futbolli nuk po lulëzon, madje është në krizë të vërtetë.

Skuadra e Bursaspor është rrëzuar në Ligën e Dytë një javë nga fundi i sezonit aktual dhe tifozët, ndër më fanatikët në Turqi, nuk dëshirojnë ta lenë me kaq.

Ata rrethuan autobusin duke sulmuar madje edhe një prej lojtarëve siç duket qartë nga këto pamje.

Bëhet fjalë për lojtarin, i cili vendosi të ballafaqohej personalisht me tifozët në pritje të lojtarëve që po bënin kërcënime të vazhdueshme me vdekje në adresë të tyre.

EMISIONET