Australi, kryeministri Morrison triblon fëmijën 5-vjeçar në ndeshje futbolli por shikoni si e pëson

Australi, kryeministri Morrison triblon fëmijën 5-vjeçar

Goditje dënimi për Kryeministrin e Australisë, Scott Morrison. Numri 1 i kabinetit qeveritar të vendit të “kangurëve”, mori pjesë në një ndeshje futbolli bashkë me disa fëmijë dhe deri këtu gjithçka është normale.

Por shikoni se çfarë ndodh kur kryeministri tenton të driblojë vogëlushin 5-vjeçar nga Tasmania;

 

EMISIONET