Argjentinë, lojtarët e Belgranos rrezikojnë vdekjen gjatë festës (VIDEO)

Argjentinë, lojtarët e Belgranos rrezikojnë vdekjen gjatë

Belgrano rikthehet në Primera Division të Argjentinës dhe festa e skuadrës bashkë me tifozët në rrugët e qytetit është një ritual nga i cili klubi nuk heq dorë por në një filmim të publikuar në rrjetet sociale, lojtarët kanë rrezikuar tragjedinë.

Në momentin që po festonin majë një autobusi të hapur, mjeti kaloi poshtë një ure dhe vetëm fati i ka shpëtuar nga vdekja shumë prej tyre.

Shikoni se si kanë shpëtuar ata për punë centimetrash;

EMISIONET