5 këshillat e ish-pornostares për lojtarët e rinj të NBA

5 këshillat e ish-pornostares për lojtarët e rinj të NBA

Të jesh një atlet profesionist dhe mbi të gjitha një lojtar i NBA sigurisht që ka avantazhe të mëdha por ndonjëherë edhe kurthe të papritura që mund të të shkatërrojnë karrierën. Popullariteti mund të rrëzojë ende pa nisur rrugën shumë lojtarë të rinj të NBA të cilët vijnë nga shtresa të ulëta dhe me të shkuar në lagjet e varfra amerikane prandaj ish-pornostarja Lisa Ann ka 5 këshilla për ta, në mënyrë që të mos shkelin në tokë të minuar.


1.       Duhet të evitoni miqtë e rinj pasi dëshirojnë thjesht të përfitojnë nga fama juaj për rë fituar sa më shumë para

2.      Përdorni prezervativët në çdo rast. Mbajini përherë me vete sepse kam dëgjuar që shumë vajza i shpojnë qëllimisht për të pasur fëmijë me njerëz të famshëm. Fëmija mund të bëhet paga më e majme e një femre në jetën e saj

3.      Mbyllni mirë kasafortën në dhomen ju jetoni sepse për një moment do të duhet të largoheni për të bërë një dush dhe kjo është një mundësi e artë që njeriu që keni në dhomë, të gërrmojë për të gjetur gjëra që mund t’i hyjnë në punë

4.      Gjëja më me mend që mund të bëni është të përdorni hotelet dhe asnjëherë shtëpinë tuaj. Askush nuk duhet të dijë se ku jeton

5.      Mos lejo që miqtë e vjetër të të detyrojnë të bësh gjëra që nuk dëshiron t’ bësh. Jeta e një lojtari të NBA duhet të jetë një ëndërr, mos e ktheni në makth

 

 

 

 

EMISIONET