20 Kombëtare kanë siguruar finalet e “Euro 2024”, mbeten dhe 4 biletat e fundit

20 Kombëtare kanë siguruar finalet e “Euro 2024”, mbeten

Shkon në 20 numri i kombëtareve që kanë arritur të sigurojnë një biletë për në Europianin e Gjermanisë. Italia, Çekia dhe Sllovenia, rezervuan biletat drejt “EURO 2024”, ndërkohë që dilema e vetme për sa i përket kualifikueseve mbetet ai në grupin D, ku Kroacia dhe Uellsi, do vendosin se kush do të shkojë mes tyre.

Gjermania ka qenë skuadra e parë si vendi pritës, e me radhë sipas kohës kur janë kualifikuar kanë siguruar biletën edhe Belgjika, Franca, Portugalia, Skocia, Spanja, Turqia, Austria, Anglia, Hungaria, Sllovakia, Shqipëria, Danimarka, Holanda, Rumania, Zvicra, Serbia, Italia, Çekia dhe Sllovenia janë të gjitha kombëtaret e kualifikuara zyrtarisht.

Tashmë ka mbetur vetëm verdikti i Grupit D dhe play-off-i i Ligës së Kombeve që do të caktojnë 3 emrat që plotësojnë kuadrin e 24 ekipeve pjesëmarrëse në “EURO 2024”.

EMISIONET