Sport dhe aventurë në Darëzezë

Kryeministri Edi Rama ka ndarë me ndjekësit e tij disa foto fantastike nga plazhi i Darëzezës, duke e shoqëruar dhe me komentin: “Sot e çdo ditë në plazhin e mrekullueshëm dhe ende të pashfrytëzuar të Darëzezës së Fierit, ku hapësira fantastike dhe natyra e virgjër krijojnë një mjedis pushimi larg rrëmujës e rrëmetit”.

FOTOGALERI TJERA

Golem-Perëndimi-29

Duke pritur perëndimin

02/08/2020 - 21:30
Ka jetë edhe në kryeqytet
25/07/2020 - 16:49