E ftuar në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, ministrja Elisa Spiropali, tha se sot 500 mijë të pasiguruar marrin shërbim njëlloj sikurse ata që janë të siguruar.

Spiropali: Sot 500 mijë të pasiguruar marrin shërbim njëlloj sikurse ata që janë të siguruar. Shëndetësia në investime dhe në infrastrukturë ka ndryshuar. Kemi ndërtuar spitale të reja dhe poliklinika në zona të largëta.

Të gjithë qytetarët marrin sot shërbim në spitale. Ka vende, ka shtretër dhe ka strategji në spitale. Janë të gjitha në spitale, mjekët, drejtorët e Infektivit dalin dhe thonë, ka shtretër, ejani shtrohuni.