E ftuar në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, ministrja Elisa Spiropali u shpreh se brenda dhjetorit përfundojnë 500 shtëpi individuale.

Spiropali: PS nuk do të ketë as stanjacion, as revolucion, por vetëm fitore. Këtë mund ta nxirrni me 26 prill. Brenda dhjetorit përfundojnë 500 shtëpi individuale. Të gjitha shtëpitë që kemi premtuar do të bëhen dhe të gjithë qytetarët nuk do t’i lëmë vetëm.

Të jeni të sigurt që rindërtimi nuk do të jetë karta jonë e zgjedhur se nuk zgjodhëm të kishim një tërmet dhe një pandemi, por do të gjykohemi për reagimin që kemi bërë. Kemi pasur një reagim rekord dhe të përgjegjshëm.