Shënohet një rast me Covid-19 në Spitalin e Traumës në kryeqytet.

Mësohet se bëhet fjalë për një mjek specializant i cili ka rezultuar pozitiv ditën e sotme, i cili është asimptomatik.

Dyshohet ai mund ta ketë marrë virusin nga kontaktet me pacientët.

Ndërkohë, më herët ka rezultuar pozitiv me Covid-19 edhe një infermier.

Ndërsa pjesa tjetër e stafit ka bërë tamponin dhe kanë rezultuar negativë.