Një grua e identifikuar e quajtur Vanesa Gesto është dënuar me 10 vjet burg pasi ngjiti pjesët e saj intime në një përpjekje për të fajësuar ish të dashurin e saj Ivan Rico.

Gesto akuzoi Ricon për rrëmbimin e saj jashtë shtëpisë dhe më vonë braktisjen e saj ndërsa ishte gjysmë e zhveshur pasi kishte vënë super ngjitësin në pjesët e saj intime.

Gënjeshtra e saj filloi të dilte në pah kur hetuesit zbuluan pamjet e kamerave nga një supermarket që tregon Geston duke blerë ngjitësin dhe një çantë ku kishte futur thikat që ajo përdori për të dëmtuar veten.

Gjithashtu u zbulua se asnjë automjet përveç një kamioni nuk kaloi në zonën ku ajo pretendonte se ishte sulmuar dhe torturuar.

Gesto në pretendimin e saj kishte thënë se ajo ishte rrëmbyer në një makinë të zezë.

Gjykata në qytetin spanjoll e dënoi atë për dy akuza dhe e burgosi ​​atë për 10 vjet.

Gesto i cila u quajt ‘Gënjeshtarja e Ngjitësit’ u urdhërua gjithashtu të paguante 25,000 Euro si kompensim ish të dashurit.