Në Tempora në RTV Ora, gazetarja Sonila Meço dha një detaj të dhimbshëm lidhur më gratë naftëtare të Ballshit.

Ajo tha se disa nga gratë grevistë, edhe pse nuk e kanë pranuar janë me kancer gjiri.  

Sonila Meço: Kur një dëm që i është shkaktuar shtetit që shkon në 400-500 milionë dollarë, që edhe karletet e drogës do ta kishin zili. Askush nuk ka vajtuar pas hekura dhe e gjithë kjo ka prodhuar një qytet fantazmë.

Ajo që më bën çudi është pse nuk shoh njerëz të shoqërisë civile, ambasadorë që flasin në këtë vend për gjithçka. Është muaji i kancerit të gjirit. Nuk e kanë pranuar para Marjana Legisit, por disa prej zonjave janë me kancer gjini, disa prej tyre që janë në grevë.

Shohim promo, por atje nuk ka shkelur askush.