Sondazhe

Po afrojnë zgjedhjet mendoni se presioni ndaj medias

 • Do rritet (76%, 798 Votes)
 • Do ulet (13%, 136 Votes)
 • Indiferent (11%, 121 Votes)

Total Voters: 1,055

Start Date: 08/06/2020 @ 10:38
End Date: No Expiry

A bëri gabim Rama që votoi ndryshimet kushtetuese pa konsensusin e PD LSI

 • PO (53%, 1,149 Votes)
 • JO (34%, 740 Votes)
 • S'me intereson (13%, 278 Votes)

Total Voters: 2,167

Start Date: 07/29/2020 @ 11:52
End Date: No Expiry

A duhet të rifutet në kopshte dhe shkolla kontrolli i pastërtisë dhe higjienës personale

 • PO (90%, 64 Votes)
 • JO (10%, 7 Votes)
 • Indiferent (0%, 0 Votes)

Total Voters: 71

Start Date: 07/28/2020 @ 09:37
End Date: No Expiry

Jeni pro apo kundër ndërtimit të një Hidrocentrali në Shqipëri për Kosovën?

 • Po (67%, 1,731 Votes)
 • Jo (33%, 868 Votes)

Total Voters: 2,582

Start Date: 07/08/2020 @ 20:36
End Date: No Expiry

BE vendosi të mos hapë kufijtë me Shqiperinë pas 1 korrikut?

 • Padrejtesi (56%, 131 Votes)
 • E drejte (44%, 103 Votes)

Total Voters: 234

Start Date: 07/01/2020 @ 21:31
End Date: No Expiry