Dhe pse çdo ditë Ministria e Shëndetësisë apelon qytetarët për mbajtjen e maskave dhe ruajtjen e distancës si e vetmja mënyrë për tu mbrojtur nga infektimi me Covid-19, kur flitet për politikanët situata lë shumë për të dëshiruar.

Kjo u dëshmua edhe sot në Elbasan ku janë mbledhur deputetët socialistë.Para nisjes së mbledhjes së grupit, siç mund ta shikoni dhe në foto,  shumica e deputetëve të PS janë mbledhur grumbull, ca me maska e ca pa maska, në pritje të kryeministrit Edi Rama, që mbërriti më vonë.

Mbledhja e socialistëve hap dhe sezonin e ri politik dhe Rama pritet të janë porositë e tij për nisjen e fushatës elektorale.

Në fokus të takimit do të jetë Asambleja e PS, dhe se si ajo të zhvillohet në kushte pandemie.

Sot gjithashtu do të diskutohet organizimi i strukturave për zgjedhjet e ardhshme. Socialistët do të informohen edhe për ndryshimet në Kodin Zgjedhor.

Lexo edhe: Rama mbledh në Elbasan grupin parlamentar, Ilir Beqajn përfaqësues politik për Shkodrën