Ardit Gavani, specialist IT foli në “Ora Verore” në një bisedë me Albana Caushajn lidhur me teknologjinë dhe ndikimi i saj tek turizmi, e anasjelltas.

Ndërsa të tjera, Gavani tregoi një histori me një prej emrave të rinj të te reperave, shumë i njohur i cili në klipe flet për jetë luksi, por kur vjen fjala tek shërbimet IT, kishte kërkuar ulje duke arritur tek shifra 200 euro, madje as këto nuk i pagoi sepse me stil refuzoi të merrte shërbimin, për mungesë lekësh, kjo sipas Arditit.

Përpos kësaj, si një IT dhe njohës shumë i mirë i rrjeteve dhe mundësive të promovimit të turizmit online, Arditi foli edhe për mundësitë se si mund të promovojmë sa më tepër turizmin shqiptar, duke marrë shembull edhe vendet më të zhvilluara.

Gavani shtoi më tej se teknologjia po ndikon stilin tonë të jetesës.