Skandali/ Ish modelja akuzon Donald për sulm seksual. Ja detajet nga rrëfimi i saj

Amy pretendon se Trump asokohe i ishte afruar në mënyrë kërcënuese jashtë tualetit në sektorin VIP, gjatë turneut që ishte mbajtur në Nju Jork më 5 shtator të vitit 1997.

Dorris, pretendon se më 5 shator të vitit 1997, Trump i ishte afruar jashtë tualetit në sektorin VIP, në mënyrë kërcënuese.

Ish modelja akuzon presidentin Trump se e ka prekur në të gjithë truin duke e mbajtur në një mënyrë që ajo nuk mund të lirohej. Ajpo tregon se në atë kohë ka qenë vetëm 24 vjeçe.

“Ai mu afrua duke më puthur në qafë. Në atë moment shtrëngimi i tij u bë më i fortë dhe duart e tij mbështollën trupin tim”, u shpreh Amy Dorris.

Ndërkohë nga krahu tjetër presidenti amerikan mohoi se e ka sulmuar Dorrisin apo se është sjellë në mënyrë jo të duhur ndaj saj.

Nga ana tjetër, presidenti i Amerikës mohoi ta kishte sulmuar Dorrisin apo të ishte sjellë në mënyrë jo të duhur ndaj saj.

FOTOGALERI TJERA

Tirana me maska

22/10/2020 - 14:22