Shoferja e “parkon” Mercedesin në supermarket

Aksidenti ka ndodhur Reinach, komunë në Zvicër, rreth orës 9:00 të mëngjesit.  Policia e Baselbieter konfirmoi ngjarjen, por nuk dha ndonjë detaj në lidhje me rrjedhën e aksidentit.

“Mezi u besoja syve kur pashë makinën në vitrinën e dyqanit”, tha një dëshmitar.

Aksidenti ishte “i pabesueshëm” dhe “i pashpjegueshëm” për të. 

Sipas një dëshmitari tjetër okular, automjeti i aksidentit drejtohej nga një zonjë e moshuar.  Sipas tij, askush nuk u lëndua, por edhe automjete të tjera u dëmtuan.

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16