Shmangni këto veshje, ju prishin bukurinë edhe nëse keni format e përsosura të trupit

Sipas psikologëve pamja jonë e jashtme ndikon në humorin dhe besimin tonë. Por ndonjëherë edhe VIP-at që kanë stilistë të mëdhenj dështojnë të duken bukur.

Ja disa këshilla që do të ju ndihmojnë të dukeni më elegante për veshjet që duhet të vishni dhe për ato që duhet të shmangni. 

FOTOGALERI TJERA