Shkoni dhe merrni frymë në Shkup

Grimca koronavirusi përmes frymëmarrjes, grimca PM10, grimca PM2.5, pluhur ndërtese, gazra shkarkimi, goma që digjen, kimikatet e fabrikës, smogu, mjegulla – të gjitha me vetëm një thithje në Shkup. Shkoni dhe merrni frymë. Foto nga Robert Atanasovski

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16