Një zjarr i fuqishëm ka përfshirë rezervatin Mesmyselim në njësinë administrative të Postribës në Shkodër.

Janë ende të paqarta shkaqet e zjarrit ndërsa në zonë rreziku është i madh.

Akoma nuk dihet kemi të bëjmë me një zjarrvënie të qëllimshme apo aksidentale.

Ndërkohë, në zonë kërkohet prezenca e shërbimit zjarrfikës dhe strukturave të tjera për shkak të përhapjes së flakëve.