Shko në Anadoll o Mahmut Pashë, aty ku brekushet të rrinë rehat

Shko në Anadoll o Mahmut Pashë, aty ku brekushet të rrinë

Doli prap KM veshgjati, duke sulmuar veshgjatësisht,

Median e opozitën, duke folur tashmë tur-qi-sht.

Tyrbestraf Alla si dikur,

“Ura me tre harqe ” sot na u pshurr.

Bëj një largim,

O lartëmedhëria ynë veshgjatë,

Lagohu sa më parë se të tërë do bien rehat.

Nuk ta ka fajin njeri O veshgjati ynë!

Mos mallko dynjanë,

Po mblidh mënd e kokës

Se kështu si Tata ti do perfundosh

Duke u bërë gazi botës.

Merr dhe Elisën dhe shko O Mahmut Pashe!

Në Anadoll, ku brekushet të rrinë rehat

EMISIONET