Dhjetëra dhe mijëra njerëz janë mbledhur para Shtëpisë së Bardhë. Mbështetës të Joe Biden janë mbledhur të festojnë teksa ai është projektuar si presidenti i ardhshëm i SHBA-së.

Ata ironizojne Trump duke kënduar këngën YMCA dhe imituar levizjet e tij.

Shikoni videon.