Simptomat e kancerit të mushkërive: Shenja treguese në majë të gishtave tuaj që mund të çojë në diagnozën e hershme

Simptomat e kancerit të mushkërive: Shenja treguese në majë

Një test i thjeshtë i gishtit mund të ndihmojë në diagnostikimin e kancerit të mushkërive. Një shenjë treguese në majë të gishtave tuaj mund të jetë një simptomë e hershme e kancerit të mushkërive.

Kanceri i mushkërive është kancer i cili mund të përhapet më shpejt se format e tjera të kancerit, me afro 40,000 njerëz që diagnostikohen me këtë sëmundje çdo vit.

Kanceri i mushkërive është i rrezikshëm sepse  simptomat shpesh nuk shfaqen derisa qelizat e rrezikshme të jenë përhapur nëpër trup.

Disa nga simptomat e zakonshme përfshijnë gulçim, fishkëllimë dhe një kollë të vazhdueshme me gjak ose gëlbazë.

Ekziston një shenjë e hershme treguese e kancerit të mushkërive që shfaqet në majë të gishtave. Në momentin që ju do të shtypni thoin e gishtit tuaj do të krijohet nje boshllëk i vogël.

Nëse nuk mund ta shihni këtë boshllëk, kjo mund të jetë një shenjë e kancerit të mushkërive.

EMISIONET