Sa ujë duhet të konsumojmë teksa pimë ilaçe?

Sa ujë duhet të konsumojmë teksa pimë ilaçe?

Në qofte se keni një grusht me ilaçe për të pirë, nuk do të mundni dot me gjysmë gote ujë.

Merr pilula me një gotë të plotë ujë për t’u siguruar që ato të zbresin në stomak.

Duke pire ilaçet me shumë ujë keni një mundësi shtesë që të hidratoheni.

Pirja e një gote të plotë me ujë ndihmon që ilaçi të mos ngecë në ezofag dhe ta acarojë atë.

Gjithashtu, ajo ndihmon trupin tuaj të absorbojë më mirë vitaminat e tretshme në ujë.

EMISIONET