Raportohen rastet e para të lisë së majunëve në tre vende

Raportohen rastet e para të lisë së majunëve në tre

Emiratet e Bashkuara Arabe, Sllovakia dhe Republika Çeke kanë regjistruar rastet e para me linë e majmunëve, të martën.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Harta e vendeve të infektuara po zgjerohet dita ditës teksa ekspertët theksojnë se rreziku i përgjithshëm për popullatën mbetet ende i ulët.

Infektime me linë e majmunëve janë konfirmuar në Europë, Australi dhe Amerikë.

Në Emiratet e Bashkuara Arabe zyrtarët njoftuan se i infektuari kishte vizituar së fundmi Afrikën perëndimore dhe tani po merr trajtim mjekësor.

EMISIONET