Ndalni migrenën brenda pak sekondave me këtë përbërës natyral

Ndalni migrenën brenda pak sekondave me këtë

Personat me migrenë e dinë se çfarë do të thotë të kesh dhimbje të tmerrshme të kokës, dhe çfarë nuk bëjnë për ta hequr qafe këtë dhimbje

Mirëpo, çfarë e bën edhe më keq këtë dukuri, është se migrena nuk hiqet qafe me ilaçet e zakonshme.

Pra, cila është gjëja më e mirë për ta përdorur, nëse veç nuk kryejnë punë ilaçet? Kripa.

Kur përdorni kripë për të hequr dhimbjet e migrenës, sigurohuni të përdorni kripë të kualitetit të lartë, sikur kripa e kristaltë e Himalajeve, pasi që është kripa më e kompletuar në botë.

Ajo përmban 84 minerale, elektrolitet dhe shumë elemente tjera, transmeton Telegrafi.

Kjo kripë bën që të zvogëloni dhimbjet e kokës të shkaktuara nga migrena, e forcon sistemin e imunitetit, e rritë nivelin e energjisë, i balancon nivelet e serotinës etj.

Për ta përdorur këtë krip, vetëm e merrni një gotë me lëng limoni dhe e përzieni me një sasi modeste të kripës së kristaltë të Himalajeve.

Së pari filloni me sasi të vogël, lëngun nga gjysmë limoni dhe një lugë gjelle me kripë, pastaj pas disa ditëve e rritni dozën.

Këshillë: Për çdo shqetësim shëndetësor që keni, sigurohuni që të konsultoheni me mjekun tuaj.

EMISIONET