Ku dallohet botoksi nga silikoni?

Ku dallohet botoksi nga silikoni?

Ku dallohet botoksi nga silikoni?

Në Shqipëri akoma e ngatërrojnë botoksin me silikonin.

 Mjekja estete Anisa Begaj tregon: "Me botokos nuk fryhen buzët por thjesht eliminohen rrudhat e mimikës"

Në studion e “Ditë e Re” Begaj dha dhe disa këshilla si të kujdeseni për lëkurën tani në prag të vjeshtës.

 

EMISIONET