Këto janë 5 këshilla që duhet ti dini nëse doni të humbisni peshë

Këto janë 5 këshilla që duhet ti dini nëse doni të

Po kërkoni të përmirësoni shëndetin tuaj dhe të humbni disa kilogramë?

Këtu janë disa këshilla të thjeshta por të dobishme për t'ju ndihmuar të filloni regjimin tuaj.

Këto këshilla që konsistojnë në një program ushqyerje janë të përsosura për këdo që kërkon të bëhet më i shëndetshëm duke hequr disa kilogramë në mënyrë të qëndrueshme.

1. Vendosni synime realiste

Sigurohuni që të vendosni synime të arritshme që mund të përshtaten në jetën tuaj të përditshme.

Bërja e ndryshimeve në rritje me kalimin e kohës dhe fokusimi në zhvillimin e zakoneve të shëndetshme.

2. Identifikoni mundësitë dhe pengesat tuaja

Barrierat i referohen pengesave në rrugën tuaj drejt suksesit.

Identifikimi njohja e tyre do t'ju përgatisë më mirë për t'u përballur me sfidat tuaja dhe për t'i kapërcyer ato.

3. Vetë-monitorimi

Provat tregojnë se vetë-monitorimi është një faktor kyç në ndryshimin e suksesshëm të sjelljes.

4. Më shumë ecje

Metabolizmi juaj është më aktiv kur zhvilloni ecje.

5 . Flini mjaftueshëm gjumë

Gjumi është gjithashtu i rëndësishëm për këdo që përpiqet të humbasë peshë. Në të kundërt, mungesa e gjumit mund të çojë në rritje të oreksit të shkaktuar nga ndryshimet hormonale.

EMISIONET