Keni dhimbje koke? Mbani shtypur këto dy pika dhe do lehtësoheni për 60 sekonda

Keni dhimbje koke? Mbani shtypur këto dy pika dhe do lehtësoheni

Dhembja e kokës, fatkeqësisht, është dukuri e përditshme e kohës së sotme; janë të zakonshme, por shkaqet prej të cilave vjen ajo janë të ndryshme.

Qoftë kur ju dhemb koka për shkak të punës, stresit apo ndonjë telashi tjetër, tani keni zgjidhjen ideale.

Ajo çfarë duhet të bëni është që me gishta të shtypni këto dy pika dhe t’i mbani rreth një minutë.

Për më tepër ndiqni videon e mëposhtme:

EMISIONET