Jepet leja: Vaksina Pfizer mund të përdoret edhe tek fëmijët 5 - 11 vjeç

Jepet leja: Vaksina Pfizer mund të përdoret edhe tek fëmijët

Agjencia eurupiane e Barnave (Ema) ka rekomanduar dhënien e lejes për përdorimin e vaksinës Pfizer – BioNtech edhe tek fëmijë e moshës 5 – 11 vjeç.

Vaksina tashmë është miratuar dhe për përdorim tek të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç.

 

EMISIONET