Ekosistemi në rrezik, Bray: Po zhvillojmë projekte në mbrojtje të specieve të rrezikuara

Ekosistemi në rrezik, Bray: Po zhvillojmë projekte në mbrojtje

Mbrojtja e tokës, ujit, mjedisit dhe ekosistemeve dhe gjallesave të rerzikuara ishte pjesë e diskutimit në studion e lajmeve në Ora Neës me moderatoren Katerina Hysenllari. Të ftuar ishin Paolo Bray, CEO i kompanisë “Work Sensibility Organization”, dhe Redona Maliqi, gazetare dhe aktiviste.

Paolo Bray ngriti shqetësimin se me ndryshimet klimatike si pasojë e ngrohjes globale edhe ekosistemi  tashmë është në rrezik. Ai tha se për këtë janë një sërë projektesh që po zhvillohen në mbrojtje të specieve të rrezikuara.

 

EMISIONET