Dieta e fluturimit - Ja ushqimet që nuk duhet të konsumoni para se të udhëtoni me avion

Dieta e fluturimit - Ja ushqimet që nuk duhet të konsumoni para se

Frika më e madhe para se të fluturojmë është se mos na trazohet stomaku.

Tashmë ju mund ta shmangni atë pa ndihmën e ndonjë ilaçi, mjafton të mos konsumoni këto ushqime.

Shmangni brokolin, lulelakrën dhe lakrën. Këto ushqime janë shumë të mira për shëndetit, por për shkak të fibrave do ju shkaktojnë fryrje dhe gazra.

Dieta e fluturimit - Ja ushqimet që nuk duhet të konsumoni para se

Alkooli zakonisht shkakton dehidratim dhe lodhje pas udhëtimit. Ju do të ndiheni shumë të përgjumur.

Ashtu sikurse alkooli, edhe kafeina ju mban të dehidratuar. Më mirë pini ujë përpara fluturimit, sesa kafe. Për më tepër, kafeina ju mban dhe zgjuar duke mos ju lejuar të merrni një sy gjumë gjatë udhëtimit.

Dieta e fluturimit - Ja ushqimet që nuk duhet të konsumoni para se

Ushqimet si hamburgeri apo patatet ë skuqura mund t'ju duken si zgjidhja me e shpejtë edhe më e mirë, por është komplet e kundërta. Një bark i mbushur me këto ushqime shkakton shqetësime në stomak.

Dieta e fluturimit - Ja ushqimet që nuk duhet të konsumoni para se

Nga ana tjetër ushqimet e këshillueshme për t'u konsumuar, të cilat ju ngopin dhe nuk rëndojnë stomakun janë frutat e thata.

Dieta e fluturimit - Ja ushqimet që nuk duhet të konsumoni para se

EMISIONET