10 këshilla për një gjumë të qetë

10 këshilla për një gjumë të qetë

Shumë njerëz vuajnë nga gjumi i parregullt gjatë natës. Duke qenë i rrethuar nga një jetë kaq e ngarkuar, e shpejtë dhe me stres, është normale. Por, çfarë të bëni që të keni një gjumi të qetë dhe të plotë? Më poshtë do ju tregojmë 10 këshilla të thjeshta, që duhet t’i ndiqni!

Tendosni muskujt tuaj për t’ju zënë gjumi nëse zgjoheni në mes të natës.

Mbani dhomën e ftohtë për të shmangur makthet

Vendosni njërën këmbë në tokë nëse ndiheni si të trullosur

Mos dremitni pas orës 3 të pasdites

Merrni frymë me barkun tuaj për të fjetur më shpejt.

Krijoni një kanal me jastëkët tuaj nëse keni probleme me shpatullat.

Provoni të shkruani para se të flini.

Provoni të thoni “mos mendo” për 10 sekonda.

Thuaji vetes që të qëndrosh zgjuar si një synim paradoksal.

Shtypni pikat relaksuese pak poshtë pëllëmbës tuaj

EMISIONET