I ftuar në Arena nga Dritan Hila në RTV Ora, kreu i LZHK-së Dashamir Shehi u shpreh se vendi ynë nuk ka nevojë për heronj, por për njerëz normalë, prandaj e mbështet Bashën.

Dashamir Shehi: Vendimi ynë nuk ka nevojë më për heronj, por për njerëz normal. Kemi nevojë për njerëz që bëjnë ligje dhe jo nga ata që i bëjnë ligjet dhe i hipin sipër ligjit. Unë mendoj se Basha është i mjaftueshëm dhe i pranueshëm për këto motive.

Çfarë bën sot punëtori i madh Rama? Ma thoni nëse ka ndonjë gjë bën! Me Rilindjen Urbane ka harxhuar miliona për 8 vite. Unë shikoj Tiranën ama që është bërë më keq se sa ishte më parë. Nuk shikoj ndonjë përmirësim.