Shefja e Infektivit dhe Rama, të parët që marrin vaksinën anti-Covid në Shqipëri

Pas 10 muajsh nga nisja e pandemisë është ky momenti që ka shënuar nisjen e vaksinimit në Shqipëri. Fushata nisi të hënën dhe e para që e mori atë ishte doktoreshë Najada Çomo.

Për të shuar çdo dyshim mbi sigurinë dhe efektshmërinë vaksinën e bëri edhe Kryeministri Edi Rama

FOTOGALERI TJERA

Ngrin Pogradeci

18/01/2021 - 18:06

Magjia e borës në Pogradec

15/01/2021 - 09:14

Oboti nën pushtetin e ujit

11/01/2021 - 17:25