Cilësi, stil dhe elegancë ofron Selection by Arjon me hapjen e dyqanit më të ri në kryeqytet.

Ata që duan të bukurën dhe detajet në aredimin e shtëpisë por edhe çdo ambienti tjetër mjafton të vizitojnë Selection by Arjon pranë stadiumit “Air Albania”.

Aty do të gjeni hidrosanitare, pllaka, parkete e mobilje të markave më të njohura ndërkombëtare.

Larmia e ngjyrave, modelet unike kombinuar me teknologjinë më të fundit mundësojnë realizimin e çdo ideje dhe dëshire në aredim.

Çmimet justifikojnë cilësinë e produkteve ndërsa ekspertët e Selection by Arjon do t`ju vijnë në ndihmë nga përzgjedhja e materialëve deri tek instalimi i tyre.

Mjeshtër në cilësi, Selection by Arion ju ndihmon të krijoni ambientin që gjithmonë keni ëndërruar.