Sekondat e fundit... Punonjësi i hekurudhës vrapon të shpëtojë fëmijën pa u shtypur nga treni

Sekondat e fundit... Punonjësi i hekurudhës vrapon të

Një moment i pabesueshëm, ankthi dhe paniku por dhe aq heroizmi është filmuar nga kamerat e sigurisë.

Një punonjës i hekurudhës ka arritur të shpëtojë nga vdekja një fëmijë të vogël I cili ishte rrëzuar në shinat e trenit në Indi.

Fëmija I moshës 6 vjeç ishte shkëputur nga e ëma dhe po përpiqej të hipte në platformë por ishte e lartë. Në këtë moment punonjësi, Mayur Shelke vrapon të shpëtojë atë.

Ngjarja u shënua të hënën në njê nga stacionet hekurudhore të Indisë

EMISIONET