Në “Tempora” nga Sonila Meço në RTV Ora, Genc Sejko tha se opozita parlamentare luan lojën e Ramës dhe pjesa më e madhe e tyre nuk do të jenë deputetë në parlamentin e ardhshëm.

Sejko: Opozita parlamentare është një lolo e qeverisë. për mua varet fati i tyre politik. Përjashtoj Murrizin dhe Rudina Hajdarin, që pjesa tjetër nuk do të jenë në parlamentin e ardhshëm. Të gjithë të tjerët po luajnë rolin e Ramës.