Sarandë: Çahet në mes rruga në hyrje të Borshit

Reshjet masive kanë sjellë jo pak problematika në akset rrugore në vendin tonë.
Segmenti rrugor Sarandë – Borsh, në hyrje të Borshit është çarë në mes.

Kjo rrugë e bashkisë së Himarës, momentalisht është e pakalueshme nga mjetet e tonazhit të rëndë.

Nga sherbimet e Qarkulkimit Rrugor në Komisariatin e Sarandës, bëjnë me dije se për këtë është njoftuar edhe ARRSH dhe firma e mirëmbëjtjes së kësaj rruge.

FOTOGALERI TJERA

Ngrin Pogradeci

18/01/2021 - 18:06
Magjia e borës në Pogradec
15/01/2021 - 09:14
Oboti nën pushtetin e ujit
11/01/2021 - 17:25