Gazetari Ronaldo Sharka është bërë mjaft i njohur nga kamerat e fshehta që ka realizuar me VIP-at shqiptarë.

Së fundmi ka realizuar edhe një kamer të fshehtë me qytetarët nga Vlora, për emisionin “Ora Verore”. Ai ka ndaluar njerëzit në rrugë dhe i ka folur sikur i njihte prej kohësh. Madje ai i theksonte faktin se sapo ka dalë nga psikiatria.

Vlonjatët janë habitur nga sjellja e Ronaldos të cilin e mendonin se është i çmendur. Për më shumë ndiqni videon në Youtube: