Për shqiptarët zgjedhjet e 25 Prillit 2021 janë shumë të rëndësishme për të ardhmen e Shqipërisë.

Ky është rezultati i sondazhit të “Notto Sondaggi” dhe RTV Ora, që po diskutohet në këto momente në “Tempora”.

Nga qytetarët që janë përgjigjur me “Po” e që janë 85.4% e të pyeturve, 84% janë të punësuar dhe 86.6% të papunë.

Lexo edhe:

Sondazhi në ORA/ A janë të rëndësishme zgjedhjet e 25 Prillit për të ardhmen e Shqipërisë? Ja si përgjigjen shqiptarët

LIVE/Sondazhi Kombëtar i Rtv Ora & Notto: Tkurren PS-LSI nga 2017, rritje PD