Një zjarr i madh ka rënë në fshatin Zambisht të Rrogozhinës.

Zjarri është përhapur i ndihmuar edhe nga era e fortë në dy drejtime.

Një krah nga malësia e Rrogozhinës dhe krahu tjetër nga fshati Mushnik i Kavajës.

Aktualisht sipas bisedës telefonike me banorë të fshatrave fqinje, zjarri po përparon drejt fshatit Murraj.

Sipas banorëve zjarri është i madh dhe ka përfshirë dhjetëra hektarë sipërfaqe me ullinj, pisha si dhe shkurre.