Rritet numri i viktimave nga Covid në Itali.

Në 24 orët e fundit janë raportuar 649 viktima e 15 378 të infektuar.

Ndërkohë janë bërë 135 106 tamponë dhe 11.38% është koeficienti i pozitiviteti në tamponët e kryer.

Numri total i personave që janë aktivë me Covid në Itali është 569 161.

Ndërsa numri i përgjithshëm i viktimave Covid ka arritur në 76 329.

Te infektuarit ne Itali janë deri me sot 2 181 619 persona.

Ndërsa ata që ja kanë dalë të fitojnë betejën me Covid janë 1 536 129 persona.