Bledi Strakosha, është një nga figurat më të hershme të televizionit shqiptar me plotë 29 vite karrierë, por njëkohësisht është edhe një nga meshkujt më të rezervuar sa i përketë jetës private.

Në ndryshim nga intervistat e kaluara, në shfaqen e fundit televizive në TV Ora, në emisionin ‘Glamour Zone’ , Bledi tregoi të vërtetat e jetës së tij private.

Ester Bylyku: A do doje që në këto momente të kishe një partnere krahë teje?

Bledi Strakosha: Unë jam natyre poligame, që do të thotë nuk rri dot për një kohë të gjatë në një lidhje. Ose rri në një lidhje, por që të kem edhe lidhje të tjera. Dhe këtë e kam si një lloj marrëveshje, një gjë shumë të hapur, nuk është një gjë që e bëj fshehurazi. Emocionalisht kam një lloj qëndrueshmërie, por fizikisht e kam të vështirë.