Cristiano Ronaldo është nga futbollistët më të paguar në botë. Përveç shumës së majme që merr si futbollist ajo nxjerr të ardhura të mëdha edhe nga marketingu apo bizneset që ka.

Së fundmi ai ka zgjedhur të bëjë një shpenzim marramendës, duke i shtuar koleksonit të makinave edhe një automjet tjetër që mendohet se mund të kushtoje rreth 10 milion euro. Kjo është një makinë shumë luksozë dhe më e shpejta në botë.

Ai ka postuar një foto me mjetin e tij të ri në “Instagram” ku shkruan: “Ti e zgjedh pamjen”.