I ftuar në “PolitikOn” nga Alfred Lela në RTV Ora, artisti Robert Aliaj u shpreh se nuk kam asgjë kundër komunitetit LGBTI dhe se nuk ka lidhje me debatin.

Aliaj: Nuk kam asgjë kundër komunitetit LGBTI, sepse kam shumë miq të tillë që i respektoj.

Unë nuk kam interes lidhur me debatin e martesave gay, nuk është fare në spektrin tim.

Është diçka normale besoj, e pranoj si diçka që është aty, por nuk kam interes.