Rikthim në këngët shkodrane, muzikanti Robert Bisha koncert me piano në zonën muzeale

Rikthim në këngët shkodrane, muzikanti Robert Bisha koncert me

Muzikanti dhe poliinstrumentisti, Robert Bisha, është rikthyer në qytetin e tij të lindjen me një koncert për piano në zonën muzeale të Gjuhadolit në Shkodër. Sipas tij ngrohtësia që një artist gjen në shtëpi rrit përgjegjësinë për artistët.

U rikthye ne qytetin e tij të lindjes me një koncert "piano solo" që i dhuroi Shkodrës në këto ditë të para gushti, atë përqafimin dhe qetësine shpirtërore të munguar prej muajsh. Muzikanti dhe poliinstrumentisti Robert Bisha solli "Home neverland" dhe këngët e oborrit të Shkodrës në një prej simboleve të qytetit, zonën muzeale të Gjuhadolit.

Në rrugën që mban emrin e të parit kompozitor shqiptar, Palok Kurtit, Qendra Rinore Arka riktheu një pasardhës si Bisha, i cili e përjetoi plot emocione këtë koncert.

Ngrohtësia që gjen në shtëpi për një artist jo gjithmonë e bën të lehtë performancën sepse përgjegjësia rritët, thotë Bisha.

Koncerti erdhi në kuader të projektit "Arti bashkëkohor për modelimin e periferive në qytete të jetueshme" që shtrihet në Shqipëri, Itali dhe Mal të Zi.
Rikthimi i Robert Bishës ne Shkoder pas sukseseve dhe performancave në skenat ndërkombetare u bë në një kohe kur vendit i mungojnë tq tilla organizime si shkak i pandemisë Covid-19.

EMISIONET