Marash Kumbulla shkëlqeu këtë sezon te Verona dhe mund të jetë radha e Rei Manajt që të kërkojë të njëjtën gjë.

Së fundmi, në media ka qarkulluar një informacion se sulmuesi i Barcelonës është një opsion për sulmin e Veronës.

Rei Manaj nuk ka gjetur mjaftueshëm hapësira në skuadrën B të Barcelonës, edhe pse shpesh pati mundësinë që të stërvitej edhe me ekipin A, me Lionel Mesi & Co.