Vuçiç provokon OKB-në/ Zejnaj: Priten situata të ngjashme nga ana e Serbisë

Vuçiç provokon OKB-në/ Zejnaj: Priten situata të

Në një intervistë për Ora News, Argjend Zejnaj, politolog u shpreh se Vuçiç ne OKB veproi si një nacionalist dhe si aktivist, jo si kryeministri i një vendi.

Zejnaj: Vuçiç në OKB veproi si një nacionalist dhe si aktivist, jo si kryeministri i një vendi, një njeri që duket sikur udhëheq një organizatë të vogël dhe jo shtetin. Goditjen që mori mirë që shpëtoi me aq, sepse prej Vuçiçit dhe politikanëve të Serbisë pritet më shumë.

Serbia po mundohet të bëjë një balancë për të shtyrë edhe Republikën Serbska për tu ndarë. Të tilla ngjarja mund të kemi edhe më tutje që shfaqin të kaluarën e Serbisë. Vuçiçi një herë e një kohë ka qenë ministër i propagandës së Millosheviçit dhe ka thënë që për çdo serb të vrarë duhet të vriten 100 muslimanë.

EMISIONET