Vuçiç krah Ramës e Kovacevskit: Miqtë tanë e meritonin të merrnin nisjen e procesit të negociatave

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç deklaron se si Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut e meritonin çeljen e negociatave.  

"Miqtë tanë e meritonin të merrnin nisjen e procesit të negociatave dhe do ta marrin sa më shpejt të jetë e mundur. Nuk është thirrje formale por e nevojshme sepse të dy shtetet kanë përmbushur kërkesat dhe e meritojnë. Qytetarët e Shqipërisë dhe Maqedonisë e konfirmojnë”

Vuçiç tha se tre shtetet e rajonit mbështesin propozimin e Macron.

"Propozimi i Manuel Macron u pranua nga të gjithë ne. E vetja mënyrë për tu pranuar dhe dëgjuar" tha Vuçiç.

EMISIONET