U shkarkuan nga detyra e ministrit në RMV, Mexhiti dhe Aliu kanë "emër": Jemi kërcënuar nga Artan Grubi!

U shkarkuan nga detyra e ministrit në RMV, Mexhiti dhe Aliu kanë

Pas shkarkimit të mbrëmshëm nga Kuvendi të ministrave Fatmir Mexhiti dhe Azir Aliu, këta të fundit kanë shkruar se janë kërcënuar në ‘Facebook’ nga Artan Grubi.

Ata thonë i apelojnë Grubit të lërë kërcënimet dhe të mos e ndez situatën, por të shënojë ditën 8 maj në kalendar.

Postimi i Mexhitit dhe Aliut:

Artan Grubi në gjendje ankthi të fortë na kërcënon nga fb, pasi shkarkon Ash-në nga Qeveria, na thotë “të flemë të qetë” se për të gjitha do kujdeset Ali Ahmeti…

Artan…leri kërcënimet, bëj ca ditë pushim nëse të ndihmon dhe mos e ndiz situatën. E kuptoj që është fundi yt, por të paktën në fund trego burrni!

Dhe…hape kalendarin…shiko 8 Majin!

Afër…shumë shumë afër!

NDRYSHIMI KA NIS!

EMISIONET